هیات علمی وکارکنان
1400/9/22 دوشنبهدرخشش اعضا هیات علمی دانشگاه پیام نور سیرجان در جمع پژوهشگران برتر استان
درخشش اعضا هیات علمی دانشگاه پیام نور سیرجان در جمع پژوهشگران برتر استان

.

🔴 درخشش اعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور سیرجان در جمع پژوهشگران برتر استان  🔹 دو تن ازاعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور سیرجان به عنوان پژوهشگر و فنّاور برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان انتخاب شدند.  🔸به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیرجان دکتر محمد منتظری عضو هیأت علمی گروه مدیریت این مرکز به عنوان پژوهشگر برتر و مهندس عباس بادیه نشین عضو هیأت علمی گروه کامپیوتر این مرکز به عنوان فنّاور برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان در سال 1400 انتخاب شدند.  🔺 گفتنی است تألیف کتاب، نگارش و انتشار مقالات در مجله های معتبر علمی بین المللی و ثبت اختراع و فناوری های نوآورانه از معیارهای انتخاب پژوهشگر برتر و فنّاور برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان بوده است.