آموزش
1402/11/18 چهارشنبهبرنامه کلاسی دروس حضوری نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ مرکز سیرجان در وب سایت رسمی دانشگاه پیام نور سیرجان منتشر شد.

شروع کلاسهای حضوری مرکز سیرجان :از دوشنبه 23 بهمن ماه
شروع کلاسهای آنلاین : از شنبه 21 بهمن ماه
توجه:

۱.برنامه رشته ها و یا دروسی که اعلام نشده است ٬ متعاقبا به محض اعلام برنامه از سوی مدیر گروه محترم (احتمالا پس از پایان حذف و اضافه) در همین سایت منتشر خواهد شد.جهت اطلاع از آخرین اخبار در خصوص برنامه کلاسی دروس حضوری٬ کانال دانشگاه پیام نور سیرجان در پیام رسان ایتا به آدرس eitaa.com/sirjanpnu را دنبال کنید. از صبوری شما سپاسگزاریم.

۲. از آنجا که بعضی از دروس به صورت الکترونیکی و استانی ارایه شده اند٬ جهت اطلاع از  نحوه ورود و استفاده از سامانه آموزش مجازی استان کرمان٬ اینجا را کلیک کنید.آدرس سامانه آموزش مجازی استان کرمان online.kerman.pnu.ac.ir می باشد با ورود به سامانه، در قسمت جلسات آنلاین می توانید برنامه دروس الکترونیکی خود را مشاهده نمایید و همچنین اطلاعیه های استانی را در وب سایت دانشگاه پیام نور استان کرمان به آدرس kerman.pnu.ac.ir جهت اطلاع از آخرین اخبار در این خصوص دنبال کنید.

۳.کلیه دروس مقطع کارشناسی ارشد به صورت الکترونیکی و استانی ارایه شده اند.

۴.اساتید و دانشجویان محترم لطفا حتما راهنمای مشاهده برنامه کلاسی را مطالعه نمایید.

برنامه کلاسی دروس عمومی :

نکته :برنامه کلاسی دروس عمومی رشته های علوم انسانی، در برنامه کلاسی رشته حسابداری اعلام شده است .

برنامه کلاسی دروس عمومی رشته های علوم پایه و فنی و مهندسی، در برنامه کلاسی رشته مهندسی کامپیوتر اعلام شده است .

لطفا با توجه به شماره گروه درسی خود، برنامه کلاسی صحیح خود را چک بفرمایید.