اطلاعیه ها
1402/6/1 چهارشنبه
آغاز پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی در 5355 رشته محل

⭕️ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور خبر داد:
🔔آغاز پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی در 5355 رشته محل
🔹به گزارش روابط عمومی دکتر شجاعی فرد، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با اعلام این خبر اظهار داشت: دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی برای ترم مهرماه در 5355 رشته محل دانشجو جذب می کند.
وی ادامه داد: تعداد رشته محل های دانشگاه پیام نور با آزمون سراسری کنکور 117 رشته و تعداد رشته محل های بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی 5238 رشته است .
🔹معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تصریح کرد: بسیاری از رشته های جدید مقطع کارشناسی دانشگاه، کاربردی و بر اساس نیازهای روز جامعه می باشد لذا متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت سنجش از امروز 31 مرداد  نسبت به انتخاب رشته دانشگاه پیام نور اقدام کنند.
🔹 رشته های جدیدی که در دفترچه انتخاب رشته آمده است مبتنی بر رشته های پرمخاطب و مساله محور جامعه بوده که در این رشته ها آینده شغلی دانشجویان  نیز مد نظر بوده است.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز سیرجان