اطلاعیه ها
1401/9/20 یکشنبه
اطلاعیه شماره ۶، درخصوص نحوه رویت نمره و درخواست تجدید نظر نمره و ایراد و اشکال در سوالات امتحانی

❗️❗️( اطلاعیه شماره ۶) در خصوص نحوه رویت نمره و درخواست تجدیدنظر نمره و ایراد و اشکال در سوالات امتحانی

🔵 درصورتی که آزمون شما به صورت الکترونیکی باشد،نمره، بلافاصله پس از ثبت گزینه تائید پایان آزمون ، قابل رویت خواهد بود.
🔵 در صورتی که آزمون شما به صورت تستی کاغذی باشد ،۲۴ ساعت پس از آزمون در بخش مشاهده نتایج آزمون دانشجو در سامانه گلستان قابل رویت خواهد بود.
🔵 در صورتی که آزمون شما، دارای بخش تشریحی باشد، باید توسط استاد مربوطه تصحیح و نمره درج گردد.
🔵 درصورتی که دارای بخش عملی باشد، استاد مربوطه طبق تقویم و بخشنامه های دروس عملی، نسبت به ثبت نمره اقدام خواهد کرد.(برخی از دروس همانند پروژه و کارورزی دارای مهلت بیشتری جهت ثبت نمره می باشند)
🔵 در صورتی که درخواست تجدید نظر در نمره را دارید ،به سامانه گلستان،بخش دانشجو⏪ درخواست ها⏪ درخواست تجدید نظر نمره مراجعه نموده و درخواست خود را ثبت نمایید.
🔵 درصورتی که قصد ثبت ایراد و اشکال در سوالات امتحانی را دارید به بخش مشاهده نتایج آزمون دانشجو مراجعه کنید و در سمت چپ صفحه، تیک اعلام اشکال را وارد نموده و اطلاعات درخواستی را تکمیل و ثبت نمایید.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز سیرجان