اطلاعیه ها
اطلاعیه شماره ۴، نکات مهم قابل توجه دانشجویان در تمامی امتحانات

❗️❗️(اطلاعیه شماره4) نکات مهم قابل توجه دانشجویان در تمامی امتحانات
⭕️ 20 دقیقه قبل از شروع آزمون در سالن امتحانات حضور داشته باشید
⭕️ ارائه کارت دانشجویی معتبر و کارت شرکت در آزمون در تمامی امتحانات الزامی است.
⭕️ حتما صورتجلسه حضور در امتحان را امضا کنید، در غیر اینصورت برای شما غیبت در امتحان ثبت می شود، حتی اگر پاسخنامه شما موجود باشد.
⭕️ پس از ورود به سالن و پیدا کردن صندلی خود ، در اولین اقدام، اطلاعات بالای پاسخنامه را با مشخصات خود مطابقت دهید و در صورت هر گونه اشکال، به مسوول سالن اطلاع دهید
⭕️ با توزیع اولین برگه سوال در سالن، امتحان رسما آغاز می شود پس، از هر گونه صحبت و حرکت غیر متعارف خودداری فرمایید.
⭕️ پس از دریافت سوال، به اطلاعاتی که در سربرگ سوالات درج شده توجه نمایید و مطمئن شوید سوالات مربوط به شما و امتحانی که دارید باشد.
⭕️ اگر «کد درس» مندرج در بالای پاسخنامه، در سربرگ سوالات هم باشد ،یعنی سوالات، درست به دست شما رسیده است.
⭕️ فقط دانشجویانی مجاز به استفاده از ماشین حساب، کتاب قانون، جدول و ...هستند که در سربرگ سوالات، استفاده از این موارد، مجاز اعلام شده باشد.
⭕️ به تعداد سوالات و زمان آزمون که در سربرگ سوالات آمده است توجه کنید و اگر سوالات شما ناقص است به نزدیکترین مراقب اطلاع دهید.
⭕️ تأکید می شود «کد سری سوال» را که در سربرگ سوالات (سمت چپ) آمده، در بالای پاسخنامه (سمت چپ) درج نمایید.
⭕️ پاسخنامه تستی باید با مداد مشکی نرم پر رنگ، پر شود ، پاسخنامه ای که با خودکار پر شود، تصحیح نمی شود.
⭕️ مشخصات خود را در پایین (سمت راست) پاسخنامه، با خودکار آبی بنویسید و امضا کنید
در صورت وجود سوالات تشریحی، پاسخنامه تشریحی را حتما با خودکار بنویسید، بالای پاسخنامه تشریحی، حتما نام استاد خود را بنویسید.
⭕️ حداقل زمان پاسخگویی به سوالات 20 دقیقه است پس، تا زمانی که 20 دقیقه از شروع آزمون نگذشته، صندلی خود را ترک نفرمایید.
⭕️ همراه داشتن هرگونه کتاب، جزوه، یادداشت، کیف و هر چیزی به جز کارت دانشجویی و کارت شرکت در آزمون ممنوع است.
⭕️ همراه داشتن تلفن همراه (حتی به صورت خاموش) و هرگونه وسیله الکترونیکی دیگر در آزمون ممنوع است.
⭕️ در همه آزمون ها مداد مشکی، خودکار، پاک کن، مداد تراش وماشین حساب (در صورت مجاز بودن) به همراه داشته باشید، گرفتن این ملزومات از بقیه دانشجویان هنگام امتحان ممنوع است.
⭕️ در صورتی که مهمان حوزه آزمون در مرکز سیرجان هستید، پاسخنامه های آزمون های تشریحی خود را باید به صورت یک رویه، تکمیل کنید.
⭕️ در صورتی که بطور همزمان بیش از یک آزمون دارید ، قبل از شروع آزمون، مسوول سالن را مطلع نمایید و تا زمانی که تمام آزمونهای آن ساعت را تمام نکرده اید، سالن را ترک نفرمایید.
خارج کردن پاسخنامه، سوالات و پیش نویس ها از سالن ممنوع است .
⭕️ در صورت همزمانی دو آزمون رایانه ای و آزمون کاغذی، اولویت برگزاری با آزمون رایانه ای و سپس کاغذی، در همان حوزه آزمون الکترونیکی (رایانه ای) است.
⭕️ در صورت هرگونه تخلف، با افراد خاطی، طبق آیین نامه انضباطی دانشگاه برخورد خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیرجان