1398/10/14 شنبه
واکنش خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور سیرجان به شهادت سردار قاسم سلیمانی
واکنش خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور سیرجان به شهادت سردار قاسم سلیمانی ⚫ خونخواه او هستیم و راه نورانی اش را ادامه خواهیم داد ...

واکنش خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور سیرجان به شهادت سردار قاسم سلیمانی

⚫ خونخواه او هستیم و راه نورانی اش را ادامه خواهیم داد

▪هر چند که ساعت ها از آسمانی شدن سردار بزرگ و پر افتخار اسلام، شهید عالی مقام سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی می گذرد و می دانیم که این سردار دلها به آرزوی دیرینه اش رسید و امشب مهمان ارباب مان حسین علیه السلام است اما هنوز قلب هایمان می سوزد و چشمان مان می بارد.

▪تنها چیزی که دل داغدارمان را تسلی می بخشد وعده رهبری معظم است که «انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ی دیشب آلودند» و « دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد».

✍ما خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور سیرجان خونخواه او و همرزمان شهیدش هستیم و یقین داریم خون پاک این شهدای بزرگ خواهد جوشید و راه نورانی شان را ادامه خواهیم داد که پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است.

مدیریت، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور سیرجان