آموزش
1398/9/15 جمعه✔️قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98؛
✔️قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98؛
زمان ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور 🌸ضمن تبریک قبولی پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد آزمون سراسری98، به استحضار می رساند: تاریخ شروع ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) پذیرفته شدگان از طریق سیستم جامع گلستان از تاریخ 12 لغایت 17 آذرماه سال جاری است.

👈توصیه می شود پذیرفته شدگان عزیز، تصویر مدارک ذیل را با فرم jpg یا jpeg و حجم هر تصویر حداکثر 250 کیلوبایت در سامانه آموزشی (گلستان) به آدرس
reg.pnu.ac.ir
بارگذاری شود:

📑 مدارک لازم:

1⃣ تصویر صفحه اول/صفحه توضیحات شناسنامه/پشت و روی کارت ملی
2⃣ عکس 4×3 با زمینه روشن
3⃣ اصل مدرک کارشناسی
4⃣ دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته لازم است اصل مدرک کاردانی را ارائه نمایند.
〽️مدرک مشخص کننده نظام وظیفه (ویژه آقایان)
🔱 تاییدیه سهمیه فقط برای استفاده کنندگان از سهمیه

👌ضمنا پذیرفته شدگانی که دارای کد قبولی قبلی در شهریور و مهر 98 دانشگاه پیام نور بوده و در نیمسال اول 99/98 انتخاب واحد نموده اند نیازی به ثبت نام غیر حضوری ندارند و و در نیمسال دوم 99/98 در رشته/محل جدید فعال می گردد.